Over MyDogGifts

Jorian

Jorian Wientjens

CEO & Oprichter MyDogGifts

Francisca

Francisca van Keulen

Mede-oprichter MyDogGifts

CEO & oprichter Katdootje

Het ontstaan van MyDogGifts

Katdootje

Francisca heeft 2 passies, mensen een glimlach bezorgen en katten. Door dit te combineren ontstond in 2020 Katdootje, de leukste kattenwinkel van Zeeland. Tijdens corona ging de succesvolle winkel dan toch ook verkopen via een webshop, opgezet door Jorian.

Jorian is de zoon van Francisca, een ondernemer in hart en nieren. Hoe leuk hij het ook vindt om zijn moeder te helpen met haar winkel, zijn passie ligt veel meer bij honden dan bij katten. Hieruit is de gloednieuwe webshop MyDogGifts ontstaan!

MyDogGifts is een project dat samen opgericht is en waar Jorian de verantwoording over heeft. Om zijn online marketing kracht te bundelen met de ervaring in het bedrijfsleven van Francisca, hebben ze vanaf het begin alles samen gedaan. Zo kunnen ze immers het meeste van elkaar leren!

Nu kan Francisca de veelgestelde vraag in haar winkel “Kun je alsjeblieft ook zulke leuke hondencadeau’s gaan verkopen” eindelijk met “JA!” beantwoorden.

Aanbevolen Producten voor Hondenliefhebbers

Altijd op zoek naar de beste informatie en producten voor jou

Onze missie bij MyDogGifts.com is niet alleen veranderd, maar ook uitgebreid. We zijn niet langer alleen gericht op het aanbieden van de beste hondencadeaus, maar we streven er nu ook naar om een bron van waardevolle informatie te zijn voor alle hondenliefhebbers.

We zijn voortdurend op zoek naar de nieuwste trends, tips en adviezen om te delen met onze lezers. Of het nu gaat om het kiezen van het juiste hondenras, het oplossen van gedragsproblemen, of het vinden van het perfecte cadeau voor een hondenliefhebber, we hebben het allemaal.

Een blog voor hondenliefhebbers, door hondenliefhebbers

Onze blogposts worden geschreven met passie en kennis. We willen dat onze lezers zich geïnformeerd en geïnspireerd voelen. En natuurlijk, als je op zoek bent naar een specifiek onderwerp of een specifiek hondenras, maar je kunt het niet vinden op onze blog, laat het ons dan weten via de contactpagina. We zijn altijd op zoek naar nieuwe ideeën voor blogposts!

Aanbevelingen die je kunt vertrouwen

Naast onze blog, blijven we ook een selectie van producten aanbevelen. We gaan alle beurzen en groothandels af om de leukste, origineelste en grappigste producten van jouw favoriete honden te vinden. Maar in plaats van ze direct te verkopen, bieden we nu affiliate links aan. Dit betekent dat we een kleine commissie kunnen verdienen als je een product koopt via onze links, zonder extra kosten voor jou.

Wij zijn er voor jou

Bij MyDogGifts doen we er alles aan om onze lezers en klanten te helpen. Of je nu op zoek bent naar advies, een productaanbeveling, of gewoon een leuk artikel om te lezen, we zijn er voor jou. Want bij MyDogGifts geloven we dat elke hondenliefhebber het beste verdient.

Bekijk blogs