Over MyDogGifts

Jorian

Jorian Wientjens

CEO & Oprichter MyDogGifts

Francisca

Francisca van Keulen

Mede-oprichter MyDogGifts

CEO & oprichter Katdootje

Het ontstaan van MyDogGifts

Katdootje

Francisca heeft 2 passies, mensen een glimlach bezorgen en katten. Door dit te combineren ontstond in 2020 Katdootje, de leukste kattenwinkel van Zeeland. Tijdens corona ging de succesvolle winkel dan toch ook verkopen via een webshop, opgezet door Jorian.

Jorian is de zoon van Francisca, een ondernemer in hart en nieren. Hoe leuk hij het ook vindt om zijn moeder te helpen met haar winkel, zijn passie ligt veel meer bij honden dan bij katten. Hieruit is de gloednieuwe webshop MyDogGifts ontstaan!

MyDogGifts is een project dat samen opgericht is en waar Jorian de verantwoording over heeft. Om zijn online marketing kracht te bundelen met de ervaring in het bedrijfsleven van Francisca, hebben ze vanaf het begin alles samen gedaan. Zo kunnen ze immers het meeste van elkaar leren!

Nu kan Francisca de veelgestelde vraag in haar winkel “Kun je alsjeblieft ook zulke leuke hondencadeau’s gaan verkopen” eindelijk met “JA!” beantwoorden.

Al jouw lievelingscadeaus op één plek!

Met ons dagelijks groeiend assortiment in hondencadeautjes zorgen wij ervoor dat je niet verder hoeft te zoeken dan onze webshop voor jouw ideale cadeau!

Door gebruik te maken van overzichtelijke categorieën en zorgvuldig gekozen producten, vind je snel het perfecte hondengeschenk voor iemand anders of natuurlijk voor jezelf!

Vind het perfecte cadeau!

Altijd op zoek naar de beste cadeau’s voor jou

Ons assortiment wordt constant aangevuld. Wij zijn namelijk voortdurend op zoek naar de perfecte honden cadeaus. Alle beurzen en groothandels gaan we af om de leukste, origineelste en grappigste producten van jouw favoriete honden te vinden.

Ben jij op zoek naar een specifiek cadeau of een specifiek hondenras, maar kun je het niet vinden in ons assortiment? Laat het ons weten via de contactpagina, en we gaan kijken of we iets leuks voor je kunnen vinden!

Wij doen er alles aan om onze klanten aan het perfecte hondencadeau te helpen. Daarnaast pakken we op aanvraag alle bestellingen in, in het vrolijkste inpakpapier (met honden erop, uiteraard)! Want is iets echt een cadeau als je het niet uit hoeft te pakken?