Veel gestelde vragen

Wat is de verzendtijd van mijn pakketje?

Wanneer een bestelling voor 15:00 plaatsvindt, verwerken wij deze dezelfde werkdag nog. Afhankelijk van de snelheid van PostNL, is het pakket binnen 1 of 2 werkdagen bij jou in huis!

Kan ik mijn bestelling nog wijzigen?
Zolang je pakket niet verzonden is kunnen we de bestelling nog voor je wijzigen, neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier op de contactpagina of mail naar info@mydoggifts.com.

Door wie wordt mijn bestelling geleverd?
Wij bieden het pakket aan bij PostNL, tijdens het bestelproces kun je er ook voor kiezen het bestelde af te halen bij ons in de winkel.

Hoe weet ik of een product op voorraad is?
Van elk product op de website is er altijd minimaal 1 beschikbaar, heb je een wens m.b.t. een product of wens je meerdere aantallen, neem dan contact met ons op.

Mijn bestelling is beschadigd, wat nu?
Hoewel we onze producten zorgvuldig verpakken kan het gebeuren dat een artikel beschadigd raakt door het transport. Neem in dit geval direct na ontvangst contact met ons op via de mail: info@mydoggifts.com, stuur ons een duidelijke foto van het beschadigde product. Zo kan worden bepaald of vervanging aan de orde is.

Ik ben toch niet helemaal tevreden, mag ik mijn product ruilen?

Je hebt 14 dagen bedenktijd. Wil je je product toch terugsturen of ruilen? Dat kan door contact op te nemen via de contactpagina. Houd er rekening mee dat eventuele verzendkosten voor jou zijn. Meer informatie ontvang je na het contact opnemen.

Staat je vraag er niet bij? Check dan onze contactpagina en stel je vraag. Wij staan je spoedig te woord.

Contact opnemen